Sarandiotëve nuk iu pëlqejnë pllakat e përzgjedhura për shtrimin e Bulevardit

25/02/2017:48

Shperndaje:


Pas publikimit në Saranda Web të një segmenti në Bulevard të shtruar me pllaka, qytetarët kanë reaguar me një lumë komentesh, në shumicën e të cilave shprehet irritimi i tyre për pllakat e përgjedhura për shtrimin e Bulevardit.
Qytetarët shprehen se këto pllaka nuk i shkojnë relievit, karakteristikave dhe traditës së Sarandës dhe se ngjyra e tyre e bardhë nuk është e përshtatshme.

Gjatë prezantimit të projektit të rikonstruksionit të Bulevardit, nga ana e studios projektuese u premtua se për shtrimin e Bulevardit do të përzgjidheshin pllaka guri nga zona e Sarandës, por deri tani nuk dihet se nga cila zonë vijnë pllakat të cilat janë shtruar ditën e sotme në Bulevard.

https://www.facebook.com/143672462471081/posts/1435491239955857/


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.