Sarandë: Ndërprerje energjie. Rikthehet zhurma e gjeneratorëve

Pas shume kohesh eshte rikthyer zhurma e gjeneratoreve edhe ne Sarande.
Prej disa minutash qyteti ndodhet pa energji elektrike per shkaqe qe ende nuk dihen.
Nga OSHEE nuk eshte njoftuar ende pse eshte nderprere energjia dhe se kur do te rikthehet, nderkohe qe lokalet dhe bizneset qe ende ruajne gjeneratoret, i kane vene ne funksionim.