Saranda në Festë, fillon shiu dhe qyteti do të pastrohet nga pisllëku.
Pas më shumë se 4 muajsh në Sarandë fillojnë pikat e shiut.
Ky është një lajm i shumëpritur për banorët e Sarandës, pasi qyteti do të pastrohet nga pisllëku i krijuar prej shumë kohësh.
Pothuajse të gjitha rrugët trotuarët e Sarandës gjatë sezonit të verës ishin ndotur aq shumë sa kudo ndihej aroma e rëndë e pisllëkut.
Shiu i ditës së sotme pritet me gëzim nga banorët banorët, pasi shiu do të bëj punën e munguar nga Bashkia.

 

Loading...