Sallon SILVIA

 

Sallon Silvia ju uron Gezuar Pashken!

Perfitoni me ulje deri ne 80 euro sherbimet me
te kerkuara te momentit.

Vetulla punim me fije/peneli i syrit
ngjyrosja e buzeve ju bejne te dukeni
te bukura natyrale!

Sherbim cilesor dhe kohezgjatje deri ne 5 vite.

Trajtimet e fytyres jane me oferte
deri ne 50 % ulje.

* Bejme kurse te ndryshme dhe pajiseni
me certifikate!

*Kerkojme ndihmese per parukeri/estetike
Instagram/Facebook sallon_silvia