Rritja e bashkëpunimit Komunitet – Polici për parandalimin e dhunës në familje

26/05/2222:08

Shperndaje:

Aktivitet ndërgjegjësues në kuadër të zbatimit të projektit “Rritja e bashkëpunimit Komunitet – Polici për parandalimin e dhunës në familje

Aktivitet sensibilizues, organizuar nga Shoqata ” JONA” per ndergjegjesumin mbi Policimin ne Komunitet, Dhunen ne Familje dhe Bullizmin, zhvilluar ne Delvine me nxënës te shkollave 9 vjecare ” Kosta Cavo” dhe “Xhelal Berberi”.

Aktiviteti u transmentua drejtpërdrejt nëpërmjet Saranda Web


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.