Rriste zogj pule për t`i shitur, ndjekje penale për fshatarin.
Një fshatar nga Kallarati rritja e zogjve të pulave e ka futur në telashe.
Seksioni për krimin ekonomik e financiar  ka referuar materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për një 56-vjeçar banues në fshatin Kallarat.
Kjo pasi nga kontrolli i ushtruar ne magazinën e tij u konstatuan 230 zogj pule të moshës 1-3 muaj.
Policia dyshon se zogjtë i mbarështonte me qëllim tregtimin e tyre, pa u regjistruar në organet tatimore dhe i pa pajisur me licencë për prodhimin dhe tregtimin të produkteve të mishit.
Fshatari 56-vjeçar do të përballet me Nenet 180 e 288/a të  Kodit Penal.

Loading...

 

loading...
loading...