Rrihet barbarisht dhe hidhet pranë varrezave

Sarande, gjendet i plagosur ne aksin rrugore Sarande-Borsh prane fshatit Volloder shtetasi Nikoll Kola, 52-vjec, lindur ne Lezhe e banues ne fshatin Gjashte, Sarande.
Ai ka fraktura te renda ne koke qe dyshohet se jane shkaktuar nga goditje me mjete te forta.
Pasi ka marre ndihem e pare ne spitalin e Sarandes eshte transportuar me helikopter drejt Spitalit te Traumes, Tirane.