Rikthehet energjia në zonat e mbetura pa energji nga rrufeja

Eshte rikthyer energjia ne zonat e mbetura ne erresire pas defektit te shkaktuar ne hidrocentralin e Bistrices.

Pas shkarkimit te nje rrufeje ne kete hodrocentral, zonat e bashkive Delvine, Finiq, Konispol dhe Bregdeti mbeten pa energji per rreth 4 ore.

Pas punes se kryer nga specialistet ne hidrocentralin Bistrice 2 eshte bere e mundur riparimi i demtimit dhe rikthimi i energjise ne te gjitha zonat.