Rigels Balili drekon me fëmijët jetimë në Sarandë

Kryetari i Bashkisë Delvinë Rigels Balili, me rastin e Muajit të Ramazanit,  ka shtruar një drekë për femijët e Shtëpisë së Fëmijëve në Sarandë, drekë të cilën e ka shërbyer vetë dhe ka drekuar së bashku me ta.
Rigel Balili e ka bërë një ritual të përjavshëm drekimin me fëmijët jetimë të Sarandës.