Refuzoi mandatin e deputetit, sarandiotes i bien të fikët në protestë

Gjatë protestës kanë mbajtur fjalimet e tyre kandidatët, të cilët kanë refuzuar mandatet e deputetit.  Ata me radhë po thonë arsyet pse refuzuan mandatin: “E refuzoj mandatin e turpit”, thoshnin ata.

Një nga kandidatet në listat për deputetë nga opozita dhe që refuzoi të marrë mandatin është edhe Matilda Qurku, sekretare e Degēs së PD Sarandë. 

Kandidates për deputete i ka ikur zëri gjatë fjalimit të saj ndërsa disa momente më vonë është ndjerë keq dhe i është dhënë ndihmë nga protestuesit dhe ish deputetët e opozitës. Për pak momente u ndërprenë fjalimet, ndërsa më pas gjithçka është normalizuar