Rama: Mbyllni të moshuarit në shtëpi, ata që kapen në parqe gjobë

16/03/2013:49

Shperndaje:


🔴 PO PËRGATITEMI PËR NDALIMIN TOTAL TË DALJES SË PENSIONISTËVE NGA SHTËPIA, DERI KUR KJO LUFTË TË MBAROJË! NUK MUND TË PRESIM MË NDËRGJEGJËSIMIN E ASAJ PAKICE QË VAZHDON SFIDON RREGULLAT, DUKE VËNË NË RREZIK SHUMË SERIOZ VETEN DHE TË TJERËT!

🔴 PENSIONISTËT KRYEFAMILJARË NË QYTETE DUHET TË SHËRBEHEN ME VAJTJE-ARDHJET PËR SHPEZAT USHQIMORE DHE FARMACEUTIKE NGA FËMIJËT E TYRE. ATA QË NUK I KANË FËMIJËT NË TË NJËJTIN QYTET, DO TË SHËRBEHEN NGA SHTETI PËRMES SKUADRAVE TË PËRBASHKËTA TË BASHKIVE DHE QEVERISË!

🔴 NGA NESËR, NË ZBATIM TË URDHËRIT TË MINISTRES SË SHËNDETËSISË, DO TË PËRFSHIHEN NË AKTIN NORMATIV DHE DO TË HYJNË NË FUQI MENJËHERË GJOBA EDHE PËR KËMBËSORËT PAS ORËS 18.00, SI EDHE NË ÇDO ORË TË DITËS PËR ATA QË ULEN NË PARQE APO MJEDISE TË TJERA TË HAPURA!


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.