Qyteti zien në protesta, PD Sarandë hesht edhe për Centralin

Ne kohen kur qyteti prej disa ditesh zien nga protestat dhe zemerimi, kete here per fatin e Plazhit te Centralit, Partia Demokratike e Sarandes vijon heshtjen, ashtu sic heshti edhe per shkallet, sic heshti dhe hesht per Butrintin, sic heshti dhe vazhdon heshtjen per koncensionin e Limionit.

Ne faqen Facebook te Deges se PD Sarande nuk gjen asnje status, asnje foto dhe asnje reagim per gjithcka ndodh ne kete qytet.