Qytetarët me sytë nga tërmeti, Korseli mbyt Sarandën në plehra

Në këto ditë pas fatkeqësisë të shkaktuar nga tërmeti të gjithë qytetarët kanë qenë me sytë nga zonat e fatkeqësisë, duke ndarë dhimbjen, por edhe duke u solidarizuar dhe ndihmuar të prekurit nga tërmeti.
Por këtë situatë firma e pastrimit Korsel në Sarandë e ka shfrytëzuar për të ulur nivelin e pastrimit dhe ndodhta për të rritur edhe përfitimet e veta.
Pamjet që shikoni janë filmuar në mesditë e deri në mesnatë kur pritet (nëse do të bëhet) heqja e mbeturinave, ky trotuar pritet të jetë tejmbushur nga plehrat.