Qendra për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri aktivitet në Butrint

26/06/2119:09

Shperndaje:

Qendra për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA) ka zhvilluar ditën e sotme në Parkun Kombëtar të Butrintit panairin “Aromë Tradite”. Në këtë event morën pjesë një numër i konsiderueshëm i fermerëve të zonës, të cilët do të promovojnë kulturën e tyre kulinare për të gjithë të pranishmit. Gjithashtu, nxënësit e shkollës 9 Tetori në Sarandë kanë shpalosur punimet e tyre artistike me materiale të riciklueshme.

Gjithashtu, gjatë këtij aktiviteti u organizua edhe konkursi për recetat e ndryshme të përgatitjes së midhjeve, simbolit të kësaj zone. Në fund, grupi polifonik “Zëri i Bilbilit” ka dhënë një shfaqje artistike me këngë e valle.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.