Qafë-Botë, ndalohet i kërkuari për shitje armatimi dhe municioni

qafe-boteQafë-Botë, ndalohet i kërkuari për shitje armatimi dhe municioni

Policia njofton se  sherbimet policore te kufirit ne piken e kalimit kufitar ne Qafe-Bote kane kapur Xhuliano Salaj 19 vjec banor i Tepelenes, i cili vinte nga Greqia. 19 vjecari Xhuliano Salaj ka qene person i shpallur ne kerkim nga policia e Korces i akuzuar per dy vepra penale, “Prodhim dhe shitje te lendeve narkotike” dhe ” Shitje armatimi dhe municioni”.