gjiknuri-sarande-716x393Drejtuesi politik i Qarkut të Vlorës Damian Gjiknuri prezantoi në Sarandë para strukturave të partisë në pjesë të kandidatëve për deputetë të Qarkut Vlorë.
“Është momenti që në 18 Qershor, Saranda ashtu sikurse Delvina, Finiqi e Konispoli të dalin masivisht në votime për të treguar mbështetjen pa asnjë lëkundje për shtetin ligjor, drejtësinë, punësimin e mirëqenien.
Alternativa e Partisë Socialiste është e vetmja që mund të ndërtojë shtetin që të gjithë e duam, të fortë dhe të qëndrueshëm”, u shpreh Gjiknuri.
Sipas tij, ajo çka është bërë deri më tani nga qeveria në Qarkun e Vlorës është e konsiderueshme e megjithatë ka ende shumë probleme të cilat kërkohet të zgjidhen sa më shpejt.
Kandidatët Alket Hyseni, Adrian Gurma, Andrea Marto, Suela Kotolloshi, Lindita Kondi e Ramis Husi falënderuan strukturat për mbështetjen dhe u angazhuan që me zgjedhjen e tyre deputetë do mund të luajnë rolin që u takon për t`u dhënë zgjidhje problematikave dhe gjendur pranë shqetësimeve të përditshme të qytetarëve.

Loading...

 

loading...
loading...