Prezenca e Saranda Web, Koncensionari detyrohet të zbatojë vendimin

14/07/187:57

Shperndaje:


Prezenca e Saranda Web diten e sotme ne portin e Limionit ka detyruar koncensionarin te terhiqet nga kerkesa per marrjen e nje takse mbi karburantin ne furnizimin e mjeteve detare.
Ministri Arben Ahmetaj ne daten 9 Korrik kishte nxjerre nje urdher per pezullimin e aktivitetit te qeramarresit prej 1 euro te portit te limionit, por pavaresisht kesaj, koncensionari nuk lejonte asnje mjet te furnizohej me karburant nese nuk paguanin nje takse te vendosur prej tyre.
Por pasi kane pare prezencen e kameres se Saranda Web, ata jane terhequr nga kerkesa dhe ne keto momente ka filliar furnizimi i ketij jahti.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.