Prefekti Flamur Mamaj në Finiq: Nuk ka asnjë vendim për qendër azilantësh në Krane

20/05/2015:07

Shperndaje:


Në kuadër të bashkëpunimes ndërinsititucional në luftën kundër kultivimit dhe tregëtimit të bimëve narkotike dhe parandalimit të zjarreve u organizua dje në Finiq me prezencën e Prefektit të Vlorës  Flamur Mamaj, prokurorit z. Lorenc Mërkuri shefave të komisiariatit të Sarandës dhe Delvinës  Syrja Bellaj dhe Dashamir Rapaj nga njëra anë, dhe ekipit drejtues të bashkisë Finiq nga ana tjetër.

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkisë Finiq  Ziso Lluci në ndërhyrjen e tij  kërkoi sqarim nga Prefekti nëse ekziston ndonjë vendim nga ana e qeverisë për krijimin e qendrës së instalimit të refugjatëve në Bashkinë e Finiqit siç përmendet vazhdimisht në shtyp.
Zoti Mamaj përgënjeshtroi lajmet e shtypit duke u përgjigjur se unë e kam theksuar që në fillim të daljes së këtyre lajmeve se nuk ka dhe nuk ka për të patur një vendim i tillë.
Siç e keni vërrejtur edhe të ardhurit legalë për shkak të coronavirusit janë strehuar në konvikt të qytetit të Sarandës dhe jo në kufi për të evituar çdo keqkuptim me minoritetin, ka thënë Prefekti Flur Mamaj.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.