Policia e shtetit dhe policia bashkiake operacion ne Bulevard

Like & Share

Policia e shtetit dhe policia bashkiake operacion ne Bulevard
Kjo kjoskë i prishte pamjen superkjoskës që ka filluar së ndërtuari në plazh

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...