Përfundon asfaltimi i rrugës për në Kalanë e Borshit

Ka përfunduar puna për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës për në Kalanë e Borshit.
Pavarësisht se punimet priteshin të përfundonin në fund të muajit prill dhe në 20 prill deri në 3 Maj në Kalanë e Borshit të mbahej festivali South Outdoor Festival, kjo nuk ka ndodhur edhe për shkak të situatës nga pandemia.

Asfaltimi i këtij segmenti, përveç se do të sjelli një rritje të fluksit të vizitorëve në Kalanë e Borshit, do të ndikojë edhe në shkurtimin e distancës kohore të udhëtimit për në fshatin piktoresk të Fterrës.