Përfundojnë takimet për Butrintin dhe Delvinën. Rezultatet dhe klasifikimi

Kanë përfunduar takimet e javës së dytë për Kategorinë e dytë, atje ku militojnë edhe ekipet e Butrintit dhe Delvinës.
Butrinti ka korrur një fitore të thellë dhe të pastër ndaj Selenicës me rezultatin   6-0 me gola nga  A.Rugji (14″),  F.Dhrami (38″) dhe (61″),  S.Xhuvani (45″), E.Kasaj (54″) dhe Mahmutaj (72″).
Edhe ekipi i Delvinës ka fituar 2-0 takimin ndaj Përmetit me gola të Mehmetit (40″)
dhe (68″)