Perfundon pjesa e pare. Rezultatet per takimet e Butrinti dhe Delvina

Kane perfunduar pjeset e para ne takimet e kategorise se dyte ku bejne pjese edhe ekipet e Butrintit dhe Delvines.
Ne takimin Devolli – Butrinti pjesa e pare ka perfunduar 1-0 ne favor te vendasve me ol te A.Xaka 7″.
Butrinti ka bere nje nderrim ne minuten e peste, nderkohe qe jane ndershkuar me karton te verdhe ne min 35 H. Lala dhe 37″ S. Kordha
Ne takimin midis Delvines dhe FC Term pjesa e pare ka perfunduar me humbjen e Delvines 0-2 me gola te Gjikola (14″) dhe Jaku (45″). Ky takim luhet ne Tirane.