PEISH sikteris deputetin nga Delvina Ervis Meco

01/06/1915:30

Shperndaje:


PEISH – Partia për Europianizim dhe Integrimin e Shqipërisë u mblodh sot për të analizuar vijën politike të ndjekur nga drejtuesit e PEISH-it dhe qëndrimin për të ardhmen në sinkron me situatat politike dhe grupimin politik ku bëjmë pjesë.
Diskutimet u fokusuan edhe në vendimin e fundit të z. Ervis Meço që bie ndesh me frymën dhe vendimet politike të mara kohë pas kohe nga PEISH.
Sipas PEISH, marrja e mandatit të deputetit nga Ervis Meço, është një vendim i njëanshëm dhe një akt që së paku është në dëm të komunitetit dhe kauzës së krijuar dhe po luftohet.
Propozimet e Kryesisë së PEISH u votuan në unanimitet për t’iu paraqitur Asamblesë së PEISH-it forumit me të lartë vendimarës me dy Kuvende.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.