2017-04-24 21.16.45PD Sarande akuza të rënda ndaj policisë: Policia bekon ngarkesat e drogës drejt Greqisë.
Ka mjaftuar nje postim ne nje nga websaitet shqiptare qe PD Sarande te hidhet ne sulm ndaj policise Sarande.
Sipas lajmit qe vjen nga mediat greke dhe citohej ne postimin e ketij websaiti behej fjale per nje ngarkese droge e kapur nga policia greke dhe qe sipas policise greke ishte trafikuar nepermjet kufirit ne rrerhin e Sarandes.
Kjo eshte hera e pare ne 4 vjet opozite qe nga ana e PD Sarande vijne akuza te drejperdrejta ndaj zyrtareve te pushtetit.

 

Loading...