Pas raportimit në Saranda Web “ngrihet në këmbë” shtylla e Konispolit

08/03/1912:42

Shperndaje:


Pas raportimit të një fermeri nga Konispoli në Saranda Web për rastin e një shtylle, e cila prej me shumë se 1 viti rrezikonte jeten e fermereve dhe kalimtareve, ka ardhur edhe reagimi i OSHEE Sarandë.
Megjithëse kjo shtyllë i përket linjës që furnizon antenat e telefonisë celulare, OSHEE Sarandë duke parë rrezikun që shkaktonte shtylla në atë gjendje ka ndërhyrë duke e riparuar dhe duke zgjidhur keshtu kete problem.
PUBLIKIMI 3 DITË MË PARË:
Kjo shtyllë e energjisë elektrike, e cila ndodhet në fushat e agrumeve dhe shërben për furnizimin me energji të antenave të kompanive celulare, është në këtë gjendje prej më shumë se 1 vit e gjysëm dhe përbën një rrezik për jetën e fermerëve.
Por akoma më e rrezikshme bëhet edhe për jetën e kalimtarëve, më së shumti të atyre personave që tentojnë të kalojnë kufirin ilegalisht për shkak të mungesës së dokumentave, pasi ata nuk e njohin terrenin dhe nuk kanë dijeni se këtu ndodhet një shtyllë e energjisë elektrike, telat e së cilët varen deri në lartësinë e trupit të njeriut.Fermeri i cili e ka dërguar këtë foto bën apel nëpërmjet Saranda Web për ndërhyrje të menjëhershme, pa qenë nevoja për të v


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.