Pas publikimit në Saranda Web i dehuri lirohet nga burgu

Pas publikimit ne Saranda Web te videos se vjedhjes se nje marketi ne Sarande, ku nga pamjet e kamerave te siguse dukej se autoret e vjedhjes ishin 2 persona te maskuar e nderkohe policia akuzonte per vjedhjen nje te dehur i cili kishte hyre ne market 1 ore pas vjedhjes dhe kishte marre vetem 1 shishe raki, ka ardhur edhe reagimi i Prokurorise Sarande.
Pas publikimit te videos se vjedhjes Prokuroria ka kerkuar nga Gjykata e Sarandes ndryshimin e akuzes ndaj Leonard Dano, duke e akuzuar vetem per marrjen e shishes se rakise.
Gjykata e Sarandes me nje vendim diten e sotme e ka denuar Leonard Danon per vjedhjen e shishes se rakise me 14 dite burg, po aq sa kishte qendruar ne paraburgim, duke bere qe Leonardi te lirohet para pak minutash.

 

Spread the love
Loading...
AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPolishRussianSwedish