Pas Ksamilit, edhe Gjashta propozon për Bashkinë. Emrat më të votuar

Pas mbledhjes së pasdites në Ksamil, demokratët kanë zhvilluar mbledhjen në Gjashtë, ku janë  propozuar  emrat për kandidatë për kryetar bashkie nga kandidatët për deputetë.
Edhe tek demokratët e Gjashtës ka dominuar  propozimi i demokratëve për Armando Magllarën si kandidat për kryetar bashkie.

Propozimet për kandidatë për kryetar bashkie: Armando Magllara,  Lina Vaso, Arben Guga, Shpetim Ahmeti, Kreshnik Bozho dhe Bejdo Cela.

Propozimet për kandidatë për deputetë: Ylli Piro, Jolio Dine, Dashamir Tahiri, Zana Piro, Skerdilajd Sulozeqi, Manjola Cikuli etj.