Panik nga tërmeti në zonat e Sarandës, Delvinës, Finiqit dhe Konispolit

Nje termet ka shkaktuar panik ne zonat e Sarandes, Delvines, Finiqit dhe Konispolit.
Termeti eshte regjistruar ne oren 04.07 te mengjesit te sotem.
Epiqendra e termetitit ka qene prane fshatit Pandalejmon dhe forca e termetit eshte llogaritur ne 3.2 balle te shkalles Rihter dhe thellesi 2 km.
Deri tani nuk raportohet per deme, pervec panikut te shkaktuar.