Pandalejmoni pa ujë, rrugë, shkollë dhe mjek, banorët: Këtu na ra koka, s`e braktisim

28/09/208:29

Shperndaje:


Nuk e lëmë vendin. Mëmëdhe quhet toka ku më ka rënë koka. Këtu jam lindur këtu më ka rënë koka”. Edhe pse fshati Pandalejmon i Finiqit nuk i ofron më asnjë shërbim, ky banor nuk e ka braktisur. Ndryshe nga shumë fshatra të tjerë edhe të rinjtë nuk e kanë braktisur.

Kurbetin nuk e kemi shumë të theksuar. Po të zbresësh poshtë ke të rinj në kafe që gjejnë punë në të zezë. Kush nuk gjen kthehet në shtëpi tek prindërit”. Në këtë fshat nuk ka as ujë, as rrugë, as qendër shëndetësore. “Tani kemi makina po patëm gjë ikim në Sarandë se dhe në Livadhja një doktor ka që rri deri në ora 1, por pastaj ç’bëhet?”.

VIDEO https://youtu.be/uq_B3_bbpC4

https://youtu.be/uq_B3_bbpC4


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.