Home Destinacione Pamje mahnitëse të ishujve të panjohur në Sarandë – VIDEO me drone

Pamje mahnitëse të ishujve të panjohur në Sarandë – VIDEO me drone

SHARE

Pamje mahnitëse të ishujve të panjohur në Sarandë – VIDEO me drone.
Pamje me dron e ishujve Tongo dhe Stil në Kepin e Stillos

 

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...