ORANGE BEACH BAR
13293161_1239293599414134_890987162_n
Orange Beach Bar është një ndër baret më të frekuentuara në qytetin e Sarandës. Ndodhemi në zonën më të populluar të qytetit, tashmë i rinovuar për të mundësuar komoditetin tuaj maksimal. Ne ju ofrojmë një menu bari të pasur, si:
Cocktails, Alcoholics, Freskuese, Long drinks, kafe, etj.
Ju mund të shijoni pijet tuaja nën ritmin e muzikës moderne dhe pamjes fantastike të detit dhe të qytetit të Sarandës.
Orange Bar vendi i duhur për të kaluar momente të bukura argëtimi. Bar-i është i hapur 24 orë dhe organizon mbrëmje me muzik live, me këngëtar të famshëm të arenës shqiptare dhe ndërkombëtare, pranohen edhe rezervime.
Ju mirëpresim!!!
Adresa: Rruga e Butrintit (pranë hotel Butrint),Sarandë
Tel: 069 38 45 759
Facebook : https://www.facebook.com/Orange-Bar-Beach-14822265864481813275375_1239293612747466_632237263_o13282744_1239293609414133_1530092720_o

loading...
loading...