NXËNËSIT E KLASËS SIME – Film i realizuar në Sarandë


NXËNËSIT E KLASËS SIME
Filmi “Nxënësit e klasës sime” prodhim i vitit 1984. Regjia: Saimir Kumbaro.
Mësuese Nora transferohet në gjimnasin e një qytetit të Sarandës.. Edi një nxënës kërkon notë të lartë dhe të pamerituar në matematikë dhe e bën këtë hapur. Edi është djali i një funksionari të komitetit ekzekutiv. Mësuesja shqetësohet nuk bie në kompromis me nxënësin dhe as me prindërit e tij.