Home Aktualitet Nxënësi dixhital denoncon: Ja si na mashtroi Bashkia Sarandë

Nxënësi dixhital denoncon: Ja si na mashtroi Bashkia Sarandë

Një nxënës i shkollës 9-vjecare Shefqet Sulemajni në Gjashtë, me anë të një mesazhi në Saranda Web, denoncon atë që ai e konsideron si mashtrim nga ana e Bashkisë Sarandë.
MESAZHI:
Përshëndetje Saranda Web.Jam një nxënës i shkollës shefqet sulejmani gjashtë dhe jo vetëm unë por të gjithë ne fëmijët kemi një problem me rrugën për shkollë.Ne ikim me këmbë nga metoqi deri lart pavarësisht motit të keq. Neve vjet na thanë se do na vendosnin autobus dhe akoma nuk na kanë vendosur. Ja dhe fotoja e rrugës për shkollë.

Loading...

 

loading...
loading...