Njoftim për ndërprerje energjie në Sarandë dhe disa zona të tjera

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Saranda 1, në datat 11 dhe 13 shkurt gjatë intervalit kohor 10:00-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Sarandë:

11 shkurt/Bërdenesh, Sarandë, Çukë, Ksamil.

13 shkurt/Metoq, Gjashtë, Shelegar, Finiq, Bregas, Vrion, Vromero dhe Sarandë.