NIVICA – FSHATI NIVICE BUBAR

06/02/2211:32

Shperndaje:

NIVICA – FSHATI NIVICE BUBAR

NIVICA – FSHATI NIVICE BUBAR Ndodhet në rrugën nacionale SarandëVlorë gjatë bregut të detit në një distance rreth 14 km prej qytetit të Sarandës.

Në vitin 1990 Nivice – Bubar numëronte 260 shtëpi dhe rreth 1600 banorë, një pjesë e të cilëve emigruan, por që vitet e fundit po rikthehen për të investuar në fshat duke ndërtuar bujtina dhe restorante në funksion të turizmit.

Për më shumë vizitoni https://sarandaweb.net/rezervime/

VIDEO

Ky material u realizua nga Saranda Web falë mbështetjes së Media for All dhe Qeverisë Britanike

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.