Nisin punimet për rehabilitimin e qendrave të Borshit dhe Lukovës

lukove-1Nisin punimet për rehabilitimin e qendrave të Borshit dhe Lukovës. Ditën e djeshme është shënuar fillimi i punimeve të rehabilitimit të qendrave të fshatrave Borsh dhe Lukovë. Këto projekte synojnë të sjellin një imazh të ri të këtyre fshatrave të bregdetit turistik shqiptar. Në Lukovë përveç qendrës së fshatit do të ndërhyhet edhe në rrugicat e kalldrëmta të fshatit, ku synohet të ndërhyhet në fasat e shtëpive përgjatë këtyre rrugicave dhe vendosjen e kangjellave  përgjatë gjithë segmentit. lukove-3lukove-4 lukove