Niku Myrtaj ka ofruar sot ndihma ushqimore për 12 familje të sugjeruara nga Saranda Web

Niku Myrtaj ka ka shpërndarë sot ndihma ushqimore për 12 familje të sugjeruara nga Saranda Web, të cilat në këto ditë gjenden në vështirësi ekonomike si pasojë e izolimit dhe papunësisë.

Urojmë që kjo nismë të përqafohet edhe nga bizneset e tjera, si shenjë solidariteti qytetar në këto ditë të vështira izolimi.