Neglizhenca e Bashkisë Sarandë rrezikon konflikt mes fqinjësh

25/07/1821:07

Shperndaje:


 

Një familje në Ksamil ankohet se neglizhenca e strukturave të Bashkisë Sarandë po e fut në konflikt me fqinjin. Familja Gjergo prej vitesh kanë ndërtuar një hotel familjar me të ardhurat e siguruara nga emigracioni, pronë të cilën e kanë me hipotekë. Fqinjët e tyre prej ndërtimit të shtëpisë së tyre përdorin si kalim oborrin e hotelit të familjes Gjergo, pasi nga ana e bashkise ende nuk është bërë hapja e rrugës në të cilën sipas planit urbanistik duhet të kalonin ata.
Megjithëse ata janë paraqitur vazhdimisht në bashki për të kërkuar leje për të ndërtuar rrethimin e pronës së tyre, nga ana e bashkisë nuk u është dhënë leje me pretendimin se ju keni konflikt me fqinjin, konflikt të cilin po e krijon artificialisht bashkia me mes hapjen e rrugës në të cilën duhet të kalonin fqinjët e familjes Gjergo
Ndërtimet e shumta të viteve të tranzicionit dhe indiferenca e strukturave shtetërore dhe lokale për të ndërhyrë në infrastrukturën në këto zona ka bërë që probleme të tilla të shkaktojnë konfilkte mes fqinjësh, shpeshhere me pasoja të renda


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.