SHARE

Policia thotë se vazhdon dorëzimi vullnetarisht i municioneve në Delvinë.
Në komisariatin e Policisë Delvinë, dy shtetas kanë dorëzuar vullnetarisht, në total 1520 fishekë model 56 të kalibrit 7.62 mm si dhe 6 krëhëra.16358711_1509718439055675_1079095396_n16395575_1509718459055673_724977757_n (1)

loading...
loading...

 

Loading...