Ndryshime në ekipin e Delvinës, zëvendësohet trajneri Dritan Mehmeti

Ne prag te fillimit te sezonit te ri futbollistik, ne ekipi i Delvinës kane ardhur edhe ndryshet e para.
Trajneri i deritanishem Dritan Mehmeti eshte zevendesuar nga Donald Mehmeti, nderkohe qe ambicjet e ekipit jane per t’ju larguar kategorise se Dyte dhe ngjitjen ne Kategorine e Pare