Ndeshjet e ekipeve të Butrintit dhe Delvinës – Kalendari i Kategorisë së Dytë

06/09/2316:30

Shperndaje:

Ndeshjet e ekipeve të Butrintit dhe Delvinës – Kalendari i Kategorisë së Dytë

JAVA 1

Oriku – Shkumbini

Pogradeci – Këlcyra

Butrinti – Turbina

Labëria – Luftëtari

Delvina – Devolli

JAVA 2

Maliqi – Oriku

AF Luftëtari – Delvina

Turbina – Labëria

Këlcyra – Butrinti

Shkumbini – Pogradeci

JAVA 3

Pogradeci – Maliqi

Butrinti – KF Shkumbini

Labëria – Këlcyra

Delvina – Turbina

Devolli – Luftëtari

JAVA 4

Maliqi – Butrinti

Oriku – Pogradeci

Turbina – Devolli

Këlcyra – Delvina

Shkumbini – Labëria

JAVA 5

Butrinti – Oriku

Labëria – Maliqi

Delvina – Shkumbini

Devolli – Këlcyra

Luftëtari – Turbina

JAVA 6

Maliqi – Delvina

Oriku – Labëria

Pogradeci – Butrinti

Këlcyra – Luftëtari

Shkumbini – Devolli

JAVA 7

Labëria – KF Pogradeci

Delvina – Oriku

Devolli – Maliqi

Luftëtari – KF Shkumbini

Turbina – Këlcyra

JAVA 8

Maliqi – Luftëtari

Oriku – Devolli

Pogradeci – KF Delvina

Butrinti – Labëria

Shkumbini – Turbina

JAVA 9

Delvina – Butrinti

Devolli – Pogradeci

Luftëtari – Oriku

Turbina – Maliqi

Këlcyra – Shkumbini

JAVA 10

Maliqi – Këlcyra

Oriku – Turbina

Pogradeci – Luftëtari

Butrinti – Devolli

Labëria – KF Delvina

JAVA 11

Devolli – Labëria

Luftëtari – Butrinti

Turbina – KF Pogradeci

Këlcyra – Oriku

Shkumbini – Maliqi


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.