Ndertuesi kapet me 9 punonjes te paregjistruar, masa ndaj tij

Komisariati Policisë Sarandë, Seksioni për krimin ekonomik e financiar njofton se më datë 15.05.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës Parë Sarandë, për një shtetas vjeç 46 banues në Tiranë.
Kjo pasi në lagjen nr. 1, në objektin në ndërtim, janë gjetën 9 punëtorë të paligjshëm dhe të paregjistruar në Organet Tatimore.
Nenet 180 e 170/a të Kodit Penal.

 

Like & Share