Ndërron jetë në moshën 109 vjeçare Baba Arshi Bazaj

Ndërron jetë në moshën 109 vjeçara Baba Arshi Bazaj, Baba i Teqes Baba Rexhepi në Detroit në SHBA .Kryegjyshi Botëror Haxhi Dede Edmond Brahimaj do marrë pjesë në ceremoninë mortore. Baba Arshi Bazaj Ai lindi në Sevaster të Vlorës më 1906. Disa nga besimtarët dhe familjarët që ndodhen në qytetin e Sarandës janë nisur në Detroit të SHBA-së për të marrë pjesë në ceremoninë mortore.