Ndërpritet loja në takimin Këlcyra – Delvina

Takimi i parashikuar për ditën e sotme midis Këlcyrës dhe Delvinës është ndërprerë në minutën e parë.
Shkak për ndërprerjen është bërë terreni i parërshtatshëm për zhvillimin e takimit si pasojë e reshjeve të rëna.
Kujtojmë se ekipi i Delvinës ndodhet në kuotën e 19 pikëve në 10 takime të luajtuara.