Ndahet nga jeta mjeku i njohur Aleks Prifti

Është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare mjeku i mirënjohur Aleks Prifti.
Mjeku Aleks Prifti ka shërbyer në spitalin e Sarandës si infektolog dhe do të mbahet mend si një ndër mjekët më humanë dhe i përgatitur shkencërisht.
Varrimi i tij bëhet në Sarandë nesër në orën 11.00
Saranda Web shpreh ndaj familjarëve ngjushëllimet më të thella