Ministria e Shëndetësisë projekt për rikonstruksionin e qendrës shëndetësore në Kalasë

31/10/1912:54

Shperndaje:


Nje projekt i Ministrise se Shendetësisë për rikonstruksionin e Qendrave Shendetesore mblodhi ne fshatin Kalasë pedagogë e Studentë të Universitetit Politeknik të Tiranës, të cilit do të merren me projektin e qendrës Shendëtesore Kalase, por jo vetëm.
Problemet me infrakstrukturën rrugore dhe mungesa e qendrës shëndetësore ne Kalasë bëjnë që banorët e këtij fshati të jenë në cdo moment të rrezikuar në raste urgjencash.
Te suprizuar nga bukurit e fshatit, në të cilin ndodhen 4 ura të gurta dhe disa kala, mysafyrët nga Tirana nuk mund te largoheshin pa vizituar dhe këto ura historike që ngrihen në rrjedhën e lumit të Kalasës.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.