Ministri Klosi: Nga 1 Qershori ne nuk do të lejojmë më derdhjen e ujërave të zeza në det

uke mbetur tek sezoni i ardhëm turistik, Ministri Klosi tha se nga 1 Qershori ne nuk do të lejojmë më derdhjen e ujërave të zeza në det.
E gjithë struktura shtetërore është vënë në lëvizje që kjo çështje të zgjidhet.
Ne do të donim që zhurmat sëbashku me bashkinë ti kishim të kontrolluara, muzika të ishte brenda një orari të caktuar dhe bashkia ka përcaktuar zonat ku lejohet dhe ku jo.
Do donim të kishim siguri në plazhe, ndarje të qartë se ku lejohet lundrimi dhe ku jo për mjetet e detit

 

Like & Share