Militantët e FRESSH Saranda: Kemi 2 muaj pa u paguar

18/04/1720:33

Shperndaje:


Militantët e FRESSH Saranda: Kemi 2 muaj pa u paguar.
Punonjësit e adresdarit në Sarandë, të cilët u rekrutuan mes militantëve të FRESSH Saranda, kanë mbetuar pa u paguar për disa muaj.
Lajmi konfirmohet nga vet punonjësit të cilët janë prononcuar për alb365 duke iu shprehur se për punën që është bërë me projektin e adresaris në qytetin e Sarandës nuk janë paguar në rregull.
Firma që ka marrë përsipër pagesën e këtyre punonjësve jo vetëmqë i ka lënë nga dy muaj pa I paguar, por nuk u kryen pagesën sipas punës së kryer.
Ata pohojnë se do të vënë në dijeni Ministrinë e Brendshme edhe OSHEE­në. Ata pohojnë faktin se në lidhje me pagesat që janë bërë ditën e sotme ka diferenca të mëdha të mbajtura.
Nga Ministria e Brendshme dhe OSHEE firma do ti paguante punonjësit me 400 mijë lek të vjetra në muaj bazë, më p flitet qe eshte nga kompania shuma në muaj në fillim e deklaruar SE eshte rroge baze mbi 400 mij leke te vjetra me pas theme se eshte 90 mijë leke te reja per nje names, ndërkohë që kanë dy muaj pa u paguar.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.