Meta: Raskapitja e emigrantëve në Kakavije jo për faj të grekut, por të Ministrit të Jashtëm

17/08/2013:29

Shperndaje:


Presidenti Ilir Meta ka publikuar dokumentin e dërguar nga ana e autoriteteve greke nëpërmjet ambasadës së tyre në Tiranë, ku njoftohej Ministria e Jashme për masat e palës greke në Kakavije, por që autoritetet shqiptare nuk morën masa pasi sipas Presidentit Meta, Ministri ynë i Jashtëm, i cili është edhe Kryeministër, po pushon për shtatë palë qejfe!
STATUSI I PLOTË:

Falënderoj autoritetet greke për korrektësinë e tyre! 🇦🇱🤝🇬🇷
Falënderoj Ambasadën e Shqipërisë në Greqi, që ka kryer me korrektësi shembullore paralajmërimin e menjëhershëm të Ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme, ende në detyrë, z.Rama.
Edhe njëherë NDJESË TË GJITHË BASHKËQYTETARËVE TANË, të cilët hoqën vuajtje çnjerëzore sepse Ministri ynë i Jashtëm, i cili është edhe Kryeministër, po pushon për shtatë palë qejfe!

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/photos/a.1479540228758912/3262838163762434/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARD1gSpoJObKv3a3etT5kF-vUTEbcbI3MwGpK11WgjJwR2uv1s_oqMOgooUioQezXqUK7W6QkDBYsjGCSSmMgBaJlPRl3RGAryMTeprlKRMS3_kRzTPsz6z16JMw3VEFeltWR3jffA12Pds4MMCcuDWH5hWb1ok3bcHnwq7R4u-_T_-gZpJuEieI-LLryuzwANXfqgn3GVYkCqEKOKfNbJ4wUv6e5PnN-0Ot5oVwC6C5nH2hYPqjuCYgS4-1cJOKAy7ewmupH2dDeYlyP6of1TjSehQNE1eKpiG-KlYajGYGZIgY4BFOZ09UETtOVwI3S1UDozZpeGnrDE0g9hWweenRnASt&__tn__=-R


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.