Mëngjesin e sotëm në plazhin e Bunecit është gjetur një trup i pajetë mbi ujë.
Sipas informacioneve bëhet fjalë për shtetasin Islam Bega me origjinë nga Berati, i cili mësohet se punonte si roje në afërsi të plazhit të Bunecit.
Ai pasi ka pirë kafen e mëngjesit ka lënë rrobat në anë të bregut dhe është futur në ujë.
Mosha e tij ishte 60 vjec, ndërsa mësohet se ai është i divorcuar.
Dyshimet janë se ai është vetëmbytur, ndërkohë që nuk dihet se çfarë mund ta ketë shtyrë drejt këtij veprimi.

Loading...

 

loading...
loading...